Vastleggen van Unieke Momenten met Passie!

Of je nu een portret van jezelf, je geliefde huisdier, of productfoto’s nodig hebt, bij Photo by Claes ben je aan het juiste adres. Heb je specifieke wensen zoals het vertellen van een verhaal, het bewerken van foto’s, of ben je op zoek naar afscheidsfotografie? Ik sta klaar om samen met jou betekenisvolle en persoonlijke beelden te creëren.

Specialisaties:

  • Portretfotografie: In mijn kleine studio maak ik gebruik van backdrops en lampen om unieke portretten of professionele productfoto’s te creëren. De studio is bovendien mobiel en kan naar elke gewenste locatie worden meegenomen.
  • Fotografie op locatie: Een shoot bij jou thuis, in het bos, het strand of waar je maar wilt. Met natuurlicht spreken we af in de ochtend of laat in de middag.
  • Afscheidsfotografie: Voor intieme momenten en afscheidsceremonies ben ik er om deze emotionele momenten discreet en respectvol vast te leggen.
  • Geen Bruidsfotografie: Houd er rekening mee dat Photo by Claes geen bruidsfotografie aanbiedt.

Tarieven

  • Het tarief start met €150 per uur. Binnen een week na de shoot ontvang je een link naar een online keuze galerij waar je zelf 6 foto’s kunt uitkiezen.
  • Mogelijkheid tot extra foto’s bijbestellen voor €15,- per foto. Waarom vraag ik extra kosten voor een extra foto? Een foto uitzoeken, bewerken en klaar zetten kost veel tijd. Logisch toch?
  • Maximaal 2 dieren of 2 personen. Ieder extra dier of persoon op dezelfde locatie is €100 extra en drie extra foto’s.
  • Reiskosten: Voor fotoshoots buiten Nieuwegein (meer dan 15 km) wordt een reiskostenvergoeding van €0,40 per kilometer berekend.

Afspraak Maken?

Laat van je horen! Ik sta te popelen om je wensen te bespreken en samen unieke momenten vast te leggen. Neem gerust contact op via onderstaand contactformulier of stuur mij een bericht via whatsapp op nummer 06-54626533.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Cadeaubon

Geef een cadeaubon weg! Mail mij voor welk bedrag en voor wie. Na betaling zal ik de cadeaubon naar het aangegeven adres verzenden.

Een afdruk van je foto

Je hebt zojuist een prachtige fotoshoot achter de rug, of het nu van jezelf is of van je geliefde viervoeter. Natuurlijk wil je daar een blijvende herinnering van hebben, een tastbare afdruk die de momenten vastlegt en de emotie weerspiegelt. Maar waar laat je die afdrukken maken? Bij Studio Claes ben je aan het juiste adres.

Naast het vastleggen van de perfecte shot, bieden wij ook de service van het bewerken én afdrukken van jouw foto’s aan. Waarom zou je genoegen nemen met minder? Wij garanderen kwaliteit van begin tot eind, zodat jouw herinneringen voor altijd schitteren.

Bij Studio Claes heb je de keuze uit verschillende materialen en formaten. Of je nu kiest voor een klassieke afdruk op canvas, een moderne print op aluminium, of een levendige foto op acrylglas, wij staan garant voor vakmanschap en duurzaamheid. En het beste van alles? Onze prijzen zijn verrassend betaalbaar.

Een afdruk op canvas begint al bij slechts 8,80 euro (exclusief verzendkosten). Mail mij voor de diverse opties en prijzen, en geef jouw foto’s de presentatie die ze verdienen.

Bij Studio Claes maken we van jouw foto’s echte kunstwerken.